Sunday, 14 October 2012

Say Alhamdulillah thank u Allah..

Alhamdulillah.. tu je yang mampu aq ucap.. terlalu banyak perkara yang berlaku n alhamdulillah aq dapat harungi tu semua dengan baik.. terima kasih Ya Allah.. masalah dengan kawan kawan, masalah dengan diri sendiri masalah hati.. semuanya masalah... sekarang nie aq rase tenang sikit..

Masalah nie sume buat aq jadi lebih matang.. ehh matang ke? haha.. boleh la.. ape yang aq rase skarang aq kena fikir positif and do my very best.. kena belajar kawal emosi.. tak bleh moody2 selalu.. senyum senyum senyum..n banyakkan bercakap.. dah lah esok luse dah muet.. banyak benda yang nak difikirkan..
aq harap sem 3 nie berakhir dengan sesuatu yg lebih baek..